نمایندگی ایزوگام در کرج

ارائه دهنده خدمات نصب و تعمیر ایزوگام عایق رطوبتی در کرج

نمایندگی ایزوگام در کرج

ارائه دهنده خدمات نصب و تعمیر ایزوگام عایق رطوبتی در کرج

نکات اجرایی شیب بندی پشت بام ساختمان چیست؟


نکات اجرایی شیب بندی پشت بام ساختمان چیست؟ چهرا شیب بندی سقف انقدر برای ایزوگام کردن اهمیت دارد؟ اگر شیب بندی درست انجام نشود چه اتفاقی می افتد؟ روش های شیب بندی چیست؟  برای اطلاع در مورد نصب ایزوگام در کرج بر روی این لینک کلیک کنید.

  

انواع روش های شیب سازی سطوح

برای اجرای عملیات شیب سازی سطوح، با توجه به محل قرار گرفتن سطح مورد نظر، باید از روش های مختلفی استفاده شود. در ادامه هر یک از این روش ها اشاره شده است:

  • تسطیح یا مسطح کردن خاک: این روش به معنای شیب سازی زمین هایی است که شیب ملایمی دارند. پس از انجام عملیات شیب سازی اقدامات بعدی همانند زیرسازی، روسازی، آسفالت کای و غیره باید انجام شود.
  • بلوک گزاری: روش بلوک گزاری برای عملیات های خیابان و پیاده روکشی استفاده می شود. این روش برای شیب بندی پشت بام پیش از ایزوگام کردن استفاده ای نمی شود. برای اجرای این روش شیب مورد نیاز در سطحی صاف با استفاده از زیرسازی بلوک و ابزارهایی همانند شلنگ تراز، شمشه و ترازیاب انجام می شود.
  • خاکریزی: یکی دیگر از روش های شیب بندی پشت بام قبل از ایزوگام کردن، خاکریزی است. عملیات خاکریزی در ارتفاع ۲۵ سانتی متری اجرایی می شود. پس از آن خاک را مرطوب می کنند. این کار به این علت انجام می شود که خاک پیش از اجرای سیمان کاری کاملا نشست کند. سپس خاک با ماشین هایی مانند غلتک آنقدر کوبیده می شود که کاملا متراکم و سفت شود.
  • نخاله ریزی: این روش هم یکی دیگر از روش های رایج است که برای شیب بندی بام پیش از ایزوگام کردن مورد استفاده قرار می گیرد. چنین روشی بیشتر در محوطه سازی رایج است. برای اجرای این روش از مصالحی همانند خرده بلوک های سیمانی و سفالی و خرده آجر استفاده می کنند.


شیب بندی پشت بام

شیب بندی پشت بام

دلیل اهمیت شیب بندی بام

شیب بندی بام پیش از نصب و اجرای ایزوگام، یک اقدام ضروری محسوب می شود. زیرا سطح پشت بام به علت عوامل جوی همانند برف و باران تحت تاثیر قرار می گیرد و با زهکشی مناسب، امکان خروج آب از سطح آن فراهم می شود. این اقدام مهم مخصوصا در شهرهایی که بارندگی در آن زیاد است، باید با روش های ویژه ای انجام شود؛ به طوری که غالبا به جای احداث سقف مسطح، سقف به شکل شیب دار ساخته می شود. اما در شهرهایی که بارندگی در آن کم یا متوسط است، اجرای شیب بندی روی پشت بام لازم است. زیرا در صورتی که این کار به شکل اصولی انجام نشود، به مرور زمان تخریب سقف را به دنبال دارد.

شیب بام باید چقدر باشد؟

برای آن که آب برف و باران به سمت ناودان ها جریان یابد، باید شیب بام در حدود یک تا سه درصد باشد. مقدار شیبی که انتخاب می شود به مقدار بارندگی بستگی دارد. در منطقه ای که بارندگی شدیدی در ایام سال در آن اتفاق می افتد میزان شیب لازم باید در حدود سه درصد باشد. برای آن که درصد شیب تعیین شود باید فاصله قسمت مورد نظر تا ناودانی اندازه گیری شود. زیرا بلندی شیب بام به طول آن بستگی دارد.

در این مقاله کوشش کردیم تا موضوع شیب بندی پشت بام را به طور مشروح برای خوانندگان گرامی توضیح دهیم. عملیات شیب بندی پشت بام یکی از اقدامات ضروری پیش از اجرای عملیات عایق بندی همانند ایزوگام است که در صورت رعایت اصول آن، می توان انتظار داشت که آب برف و باران به طور مناسبی از سطح پشت بام تخلیه شود. به این منظور برای اجرای شیب بندی پشت بام ما به شما شرکت ایزوگام پلاس را پیشنهاد می کنیم. این مجموعه با در اختیار داشتن ابزار آلات مورد نیاز این کار و برخورداری از پرسنل توانمند و متخصص، آماده است تا اجرای عملیات شیب بندی بام را در شهر کرج و محدوده استان البرز برای مشتریان گرامی با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب بپذیرد.


منبع: شیب بندی پشت بام


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد